Pravna obvestila

Vsaka uporaba https://mrphonecase.si/ veljajo spodaj navedeni pogoji. Vsebine, objavljene na tej spletni strani, je dovoljeno kopirati samo v nekomercialne namene in samo za individualno uporabo, ob upoštevanju vseh avtorskih pravic, drugih lastniških pravic in vseh navedenih omejitev. Zato ga ni dovoljeno kopirati, reproducirati ali kako drugače razširjati brez izrecnega soglasja Svijet Maskica d.o.o.

Svijet Maskica d.o.o. si bo razumno prizadeval za iskanje natančnih informacij na omenjeni spletni strani, vendar ne more biti odgovoren za njihovo popolnost. Vsi uporabniki, ki dostopajo do spletnega mesta https://mrphonecase.si/ uporabljajo njegovo vsebino na lastno odgovornost. Svijet Maskica d.o.o. ne odgovarja za kakršno koli neposredno, naključno, posledično, posredno ali kaznovalno škodo, ki bi nastala zaradi dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe https://mrphonecase.si/ ali zaradi kakršne koli napake ali nepopolnosti v njeni vsebini.

To spletno mesto vsebuje informacije tretjih oseb in povezave do drugih spletnih mest, prek katerih Svijet Maskica d.o.o. nima nadzora. Kadar je le mogoče, se takšne informacije ustrezno označijo. Svijet Maskica d.o.o. ni odgovoren za točnost ali kateri koli drug vidik takšnih informacij in ne prevzema nobene odgovornosti za take informacije. Svijet maskica d.o.o. si pridržuje pravico, da na kakršen koli način, kadar koli in iz kakršnega koli razloga spremeni vsebino te spletne strani in ne bo odgovoren za morebitne posledice, ki bi izhajale iz takšnih sprememb.

Brezplačna dostava
Brezplačna dostava

Za vsa naročila

Hitra in varna dostava
Hitra in varna dostava

Hitra dostava v roku 3-5 delovnih dneh

Vaše zadovoljstvo je vedno na prvem mestu
Vaše zadovoljstvo je vedno na prvem mestu

100% varen in ugoden nakup iz vašega naslonjača