Najbolj priljubljeni ovitki za Samsung Galaxy A52 5G

Najbolj priljubljeni ovitki za Samsung Galaxy A52 5G


Samsung Galaxy je svojim uporabnikom ponudil super hitro 5G povezljivost za delček cene najkakovostnejših Samsung S naprav. Zahvaljujoč svoji zmogljivosti in videzu nove naprave ponujajo izjemno visok premer med ceno in kakovostjo. Če ste se odločili za nadgradnjo na Galaxy A52 5G, jo boste zagotovo želeli tudi zaščititi. S tem v mislih smo v ožji izbor uvrstili najboljšo opremo glede na posebnosti zasnove, stroškov in zaščite.
 
Top 5 Samsung Galaxy A52 5G ovitki
   
1. TPU gel Carbon ovitek za Galaxy A52 5G
 
 
Napravo zaščitite pred praskami, udarci in padci z ovitek iz carbon vlaken. Odlikuje ga robusten, prilagodljiv, teksturiran TPU silikon, ki je dovolj močan, da zaščiti vašo napravo. Prilagodljivo in robustno jedro TPU ima odporno konstrukcijo, ki je povezana z ogljikovimi vlakni znotraj samega ovitka in brušeno kovinsko prevleko na zadnji strani. Notranja tekstura ovitka prav tako izboljša zaščito vaše naprave in pomaga enakomerno porazdeliti toploto, da se naprava ne pregreje v ovitku.
 
   
   

 
2. Slim Magnet etui za Galaxy A52 5G - Več barv
 
 
Zložljiv PU silikonski ovitek ponuja odlično zaščito v elegantni embalaži, ima zunanjo oblogo z učinkom ogljikovega usnja ter mehko notranjost iz mikrovlaken in silikona, ki vaši napravi daje edinstven videz in vrhunsko zaščito. Dizajniran je predvsem za zaščito vaše naprave s sodobno tankim dizajnom, tako da vaši napravi ne bo dodal veliko obremenitve in teže.
 
   
   

 
3. 3D Dvostrani prozorni ovitek za Galaxy A52 5G
 
 
Glede na zasnovo in material, s katerim je izdelan 3D dvostrani ovitek, lahko z gotovostjo trdimo, da zagotavlja maksimalno zaščito vaše naprave. Sestavljen je iz zadnjega dela ovitka, ki se poveže s sprednjim delom in dosežena je popolna pokritost vaše naprave. Zaradi tankega dizajna je odziv na dotik neopazen, zato lahko napravo uporabljate brez prekinitev.
 
   

 
 
4. Roar Anti-Shock ovitek za Galaxy A52 5G
 
 
Ovitek pokriva hrbtno in bočno stran in nežno presega robove zaslona, ​​ima originalne reže ter dostop do vseh gumbov in funkcij. Zaradi odebeljenih robov proti udarcem je odporen in trpežen. Ščiti pred udarci, umazanijo, padci, praskami in drugimi poškodbami.
 
   

 
5. TPU gel ovitek za Galaxy A52 5G - Več barv
 
 
Izdelan iz močnega in trpežnega materiala za dolgotrajno zaščito, ki zagotavlja prožnost ovitka in dolgoročno zaščito vaše naprave. Dodatni uporabljeni material daje nedrsečo prevleko na ovitku za dodatno prileganje in zmanjšuje možnost padca naprave. Ovitek je zasnovan tako, da je tanki, lahki in trpežen. Z novo zasnovo izredno tankega silikonskega ovitka ima vaša naprava enako težo. Vsak ovitek ​​je zasnovan posebej za vsako napravo, vključno s posebej poudarjenimi izrezi za vse funkcijske tipke, fotoaparat in polnilnik,tako da se zagotovi nemoteno nošenje ovitka.
 
   

 
Drznite si naročiti dodatno opremo za svoj mobilni telefon, saj boste le tako lahko v celoti izkusili vse, o čemer smo tu pisali. Ko bo želeni izdelek prispel na vaš naslov, ne boste nikoli več pomislili, kako ste svoj denar vrgli v veter. Zaljubili se boste v svoj novi ovitek in želeli svoj slog še dopolniti z novimi ovitki za mobitele ali kaljenim steklom.
 
Za ogled celotne zaščitne opreme obiščite spletno trgovino mrphonecase.siČe vam je bila naša recenzija všeč, ne pozabite preveriti drugih mrphonecase.si novic.

Brezplačna dostava
Brezplačna dostava

Za vsa naročila

Hitra in varna dostava
Hitra in varna dostava

Hitra dostava v roku 3-5 delovnih dneh

Vaše zadovoljstvo je vedno na prvem mestu
Vaše zadovoljstvo je vedno na prvem mestu

100% varen in ugoden nakup iz vašega naslonjača