Kaljena stekla / Zaščitne folije - vse kar moramo vedeti o njih

Kaljena stekla / Zaščitne folije - vse kar moramo vedeti o njih


Danes je kaljeno steklo resno neizogiben dodatek vaši napravi. Ker cene izdelkov vedno naraščajo, želite biti prepričani da bo vaša naprava kakovostno zaščitena od možnih poškodb.Izbira za zaščito vašega zaslona lahko se zdi preprosta, ampak v resnici ostajajo različne vrste in načini uporabljanja zaščitnega stekla kateri lahko uporabnike zmedejo.  

Danes bomo pisali o 3 najpogostejših in najsodobnijih vrst kaljenega stekla

  1. TPU Staklena folija

TPU steklena folija  ponuja spošnu zaščitu zaslona pred poškodbami, sunkami, sunk od kovanc ali ključi v žepu. Zaradi velike prožnosti materiala, steklene folije se posebej dobro prilagaju zaokroženim zaslonom in zaslonom z otiskom prsta na ekranu ki so vse priljubljeniji dodatki novim napravam. Razlikujejo se glede nanos na sam zaslon, lahko se nanašajo mokri ali suhi.

Po uspešnem nanašanju steklene folije ste lahko prepričani v osnovno zaščito vašega zaslona in lahko doživite gladek in mehk otip ki ga tista folija zagotavlja. Steklene folije lahko kupite po nižjih cenah ker spadajo v osnovno zaščito vašega zaslona. 

Za boljšo vrst zaščite zaslona, nadaljujte z branjem

2. Zaobljeno kaljeno steklo

Zaobljeno kaljeno steklo ponuja nekoliko manj prilagodljivosti kot steklene folije TPU. To pomeni, da boste morali poiskati posebno zaokroženo zaščito za zaslon PET, če ima vaš telefon zaobljen zaslon. V nasprotnem primeru ne boste pokrili celotnega zaslona. Ta vrsta zaščite je odporna na neprijetne prstne odtise na zaslonu. Preprečuje praske na ključih, kovancih, majhnih udrtinah, padcih, udarcih in še več. Zaščita zaslona v tej kategoriji spada v višji cenovni razred, vendar to seveda ni nič v primerjavi s stroški zamenjave celotnega zaslona.

3.Kaljeno steklo

V tistem trenutku kaljena stekla ponujajo najvišjo zaščito na trgu. Kakovostni zaščitni zaslon je postal večslojen in vključuje silicij, ki absorbira udarce. Zagotavlja veliko jasnejši pogled, proti odseva je in zmanjšanje bleščanja. Najboljša kaljena stekla imajo trdoto od 8H do 9H, kar pomeni, da so dovolj močna, da se lahko upirajo praskam. Prav tako ščitijo pred padci in udarci, kjer obstaja velika verjetnost, da tudi če se vaše kaljeno steklo zlomi, zaslon telefona ne bo poškodovan. Ta možnost zaščite zaslona je najbolj priljubljena in spada v srednji cenovni razred.

Vsa naša kaljena stekla si lahko ogledate tukaj

Pisali smo o treh najboljših, najpogostejših vrstah kaljenega stekla / steklene folije. Vendar pa z napredkom tehnologije in izdajo vsake nove naprave iz leta v leto postajajo vse boljši in naprednejši! Obiščite našo spletno trgovino mrpshonecase.si kjer najdete najmodernejše in najkvalitetnejše kaljeno steklo ter popolnoma odpravite možnost poškodb zaslona na vaši novi napravi!

Brezplačna dostava
Brezplačna dostava

Za vsa naročila

Hitra in varna dostava
Hitra in varna dostava

Hitra dostava v roku 3-5 delovnih dneh

Vaše zadovoljstvo je vedno na prvem mestu
Vaše zadovoljstvo je vedno na prvem mestu

100% varen in ugoden nakup iz vašega naslonjača