iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max serija ovitkov ki jo morate videti!

iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max serija ovitkov ki jo morate videti!


 Apple s svojo novo serijo mobilnih telefonov XI v še boljšem izdanju kot prejšnja serija X presega meje, zaradi katerih bodo vsi ostali brez diha. Danes vam bomo predstavili ovitke »on budget«, za katere je značilna zajamčena kakovost,in hkrati pa pokukajte v svet inovacij na trgu zaščitne opreme za vašo napravo.

Predstavljamo vam najkakovostnejšo in najbolj priljubljeno "on budget" zaščitno opremo za za vaš novi iPhone katera je zdaj na voljo za naročilo. 

Ultra tanek silikonski ovitek

TPU silikonski ovitek narejen je iz močnega in trpežljivega silikona, kar zagotavlja prožnost votka in dolgotrajno zaščito vaše naprave. Dodatni material kateri se uporablja daje protizdrsnu prevleku na ovitku za dodatno prileganje. Vsebuje protidrsni premaz, ki zagotavlja dodaten oprijem in zmanjšuje možnost izpada naprave. Izjemno tanka oblika ne dodaja teže vaši napravi.

Dizajniran tako da bo lahki, tanki in trpežljiv. Z novim dizajnom utra tankega silikonskega ovitka, vaša naprava ostaja enake teže. Obstoječi izrez za vse funkcijske tipke omogočajo vam da ovitek imate 0-24 ur.Vsak ovitek dizajniran je posebej za vsako napravo, vključujoš posebno iztaknite izreze za vse funkcijske tipke, kamero in polnilnik da bi se zagotovilo nemoteno nošenje ovitka.
Defender Anti-shock ovitek:
Dvoslojni ovitek daja optimalno zaščito pred praskami in padci. Dizajnirana je za tiste ki vodijo aktiven življenski slog.Zagotavlja visoko absorpcijo udarcev zaradi polimera TPU z natančno postavljenim okostjem za dodatno zaščito. Zasnova  exo skeleta se razteza za zaščito ranljivih delov vaše naprave, kot so robovi in ​​stranice. Enostaven dostop do vseh vrat, kontrol in priključkih.
Ovitek vsebuje posebne izreze za glavne vhodove, funkcijske tipke ter reže za polnilnik in kamero. Vsebuje tudi otipne gumbe kateri vaši napravi dajejo popolno zaščito.
3. Carbon Anti-shock ovitek
Zaščitite vašo napravo pred padci in sunki z ovitkom narejenim od karbonskih vlaken.Odlikuje ga robusten, prilagodljiv, teksturiran silikon TPU, ki je dovolj močan, da ščiti vašo napravo tudi v najtežjih situacij. Prilagodljivo in robustno jedro TPU ima odporno konstrukcijo, ki je združena z karbonskimi vlakni znotraj same maske in brušenim kovinskim zaključkom na hrbtu. 
Notranja tekstura ovitke izboljša tudi zaščito vaše naprave in pomaga enakomerno porazdeliti toploto, da prepreči pregrevanje naprave v ovitku. Zaščitni ovitek ​​iz karbonskih vlaken, narejen, da traja in izgleda dobro, poudarja čudovit dizajn vaše naprave, medtem ko teksturirani del ovitka ponuja varnejši oprijem, ne da bi vam naprava zdrsnila iz rok. Z otipnimi gumbi, vključenimi v zasnovo te zaščitnega ovitka, ste lahko prepričani, da imate ovitek, ki bo popolnoma zaščitil vašo napravo. Taktilni pokrovi gumbov delujejo odlično in ščitijo vaše ranljive stranske gumbe pred poškodbami.
4. Mat silikonska maskica
  
OEM Matte silikonskI ovitek ​​je idealen izdelek za ljubitelje klasike. Kakovosten silikon v kombinaciji z notranjo podlogo iz mikrovlaken zagotavlja zaščito telefona na najvišji ravni. Mat, gumijast premaz ščiti pred nenamernim zdrsom naprave iz roke, tako da je uporaba telefona še bolj udobna kot prej. Natančni izrezi za funkcijske tipke, vtičnico za polnilnik in kamero zagotavljajo popolno funkcionalnost pametnega telefona.
Predstavili smo vam štiri najbolj priljubljenih in najkakovostnejših ovitov »on budget« za novo serijo naprav iPhone XI. Za ogled celotne zaščitne opreme obiščite našo spletno trgovino mrphonecase.si ali eno od naših poslovalnic v Zagrebu. Če vam je bila všeč naša recenzija, ne pozabite preveriti drugih novic na mrphonecase.si.
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava

Za vsa naročila

Hitra in varna dostava
Hitra in varna dostava

Hitra dostava v roku 3-5 delovnih dneh

Vaše zadovoljstvo je vedno na prvem mestu
Vaše zadovoljstvo je vedno na prvem mestu

100% varen in ugoden nakup iz vašega naslonjača