Idealni mobilniki srednjega cenovnega razreda -  Samsung Galaxy A51 & A71

Idealni mobilniki srednjega cenovnega razreda - Samsung Galaxy A51 & A71


Na začetku leta Samsung je predstavil dva nova izdelka- Galaxy A51 & A71. Za tiste pametne izdelke je značilno to da imajo izboljšane funkcije, vključno z inteligentnejšim delovanjem kamere, edinstvenim zaslonom Infinity-O in dolgotrajnejšo baterijo, ki spremlja grozljiv življenjski slog. Od predstavitve lani je serija Galaxy A postala ena izmed najbolj priljubljenih serij pametnih telefonov. Novi Galaxy A71 in Galaxy A51 prinašata pomembne inovacije, ki lahko zadovoljijo potrebe sodobnih uporabnikov, zlasti kar zadeva oblikovanje, življenjsko dobo baterije in zmogljivosti.

Spodaj si lahko ogledate nove modele izdelkov iz Galaxy A serije, in ustrezne ovitke ki so na voljo za naročanje.

1. Samsung Galaxy A71
Večji model ima 6,7-palčni zaslon Super AMOLED,ki je opremljen je z osemjedrnim procesorjem Qualcomm SDM730 v kombinaciji s 6 ali 8 GB RAM-a in 128 GB notranjega pomnilnika, ki ga je mogoče razširiti s pomnilniškimi karticami. Vsebuje 4500 mAh baterijo s podporo za 25W in 45W hitro polnjenje, bralnik prstnih odtisov na zaslonu in celo štiri kamere. Primarni ima senzor s 64 MP z zaslonko f / 1,8, drugi je ultra širokokoten z 12 MP senzorjem, tretji je 5 MP makro, četrti pa senzor globine. Kamera za selfie je opremljena s senzorjem 32 MP
2. Samsung galaxy A51
Galaxy A51 je nekaj manjši. Prihaja z 6.1 palčnim zaslonom pod pokrovom pa prinaša tudi 8-jedrni procesor. Ima 4 ali 6 GB RAM -a in 64 ali 128 GB notranjega pomnilnika. Ta model ima tudi nekoliko manjšo baterijo, torej 4000 mAh, in podpira 15W hitro polnjenje. Tako kot njegov večji brat je opremljen z bralnikom prstnih odtisov na zaslonu, vendar prinaša nekoliko drugačno postavitev štirih kamer na zadnji strani. Primarni ima senzor 48 MP in zaslonko f / 2.0, preostali trije pa so enaki kot pri modelu A71. Enako velja za sprednjo kamero.
Široka ponudba ovitkov za Samsung Galaxy A71 & A51!
 Ko pričakujete eno od Samsungovih naprav "A",dočakajte ga pripravljeni s kakovostnim ovitkom. V spletni trgovini MrPhonecase.si lahko izberete enega izmed 4 najbolj priljubljenih modelov ovitkov. Ponujamo ultra tanke silikonske ovitke, zložljive etuije, barvne silikonske ovitke in ovitke proti udarcem za boljšo zaščito vaše naprave Samsung. Za tiste malo bolj domiselne ponujamo tudi pisane silikonske maske z več kot 200 različnimi motivi.
Predstavili smo vam tri vodilne modele Samsungovih naprav in najbolj priljubljene in najbolj kakovostne ovitke "v proračunu". Če si želite ogledati celotno zaščitno opremo, obiščite našo spletno stran mrphonecase.si. Če vam je bila všeč naša recenzija, ne pozabite pogledati drugih novic na mrphonecase.si.
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava

Za vsa naročila

Hitra in varna dostava
Hitra in varna dostava

Hitra dostava v roku 3-5 delovnih dneh

Vaše zadovoljstvo je vedno na prvem mestu
Vaše zadovoljstvo je vedno na prvem mestu

100% varen in ugoden nakup iz vašega naslonjača