8 razlogov, zakaj se boste končno odločili, da boste na svoj mobilni telefon dali ovitek

8 razlogov, zakaj se boste končno odločili, da boste na svoj mobilni telefon dali ovitek


Vaš pametni telefon stane resnično malo bogastvo in ga nosite povsod s seboj. V skladu s tem morate resnično kljubovati z vsemi močmi in se odločiti, da si ne boste nadeli ovitek. Zakaj so ovitki za mobilne telefone in druga dodatna oprema potrebni in pomembni za zaščito naprave pred bakterijami, praskami, prahom in drugimi vsakdanjimi poškodbami?
 
Pravijo, da samo "nori ljudje" ne nosijo ovitke na svojih pametnih telefonih. Na primer, ljudje ki se ukvarjajo s skrajnim Phone pinchingom (resničnega, česar si nismo izmislili), kjer ljudje namerno vržejo in uničijo svoje pametne telefone, ali ljudje z dohodki, podobnimi Kardashianom. Preostali "normalni ljudje", nagnjeni k tveganju, vemo, da novi ovitek ​​stane približno 6,50€ - 40,00€, medtem ko nov mobilni telefon stane do 1350,00€, da o stroških duševnega zdravja ljudi sploh ne govorimo. ki ostanejo brez svojega mobilnega telefona za en dan ali dva, medtem ko se zaradi nepazljivosti ali preproste nesreče popravi.
 

Zato je nameštanje ovitka na mobilni telefon v vsakem primeru preprosto smiselno, vendar vam bomo za vsak slučaj napisali 8 razlogov, zakaj se boste končno odločili, da boste na pametni telefon dali masko.

1. Današnji modeli mobilnih telefonov so pretanki in lahki
 
Vsi se zavedamo, da so današnji pametni telefoni tako tanki in lahki, da se sprožijo že ob najmanjšem udarcu. Vsekakor se lahko strinjamo, da niso niti blizu nekdanji Nokii 3310. Ovitek doda prepotrebno dodatno težo, da se vaš pametni telefon ne zlomi, upogne ali kako drugače poškoduje.

 
2. Za pametni telefon niste kupili zavarovanja
 
Dodatnih 5€ mesečno zavarovanja za popoln mir v primeru poškodbe ali izgube pametnega telefona? Ne, kdo ima danes takšno zavarovanje? Namesto da bi si privoščili zavarovanje pametnega telefona, raje skrbite za druge stvari?No, naj del "skrbi za druge stvari" vključuje nanašanje ovitka na pametni telefon.
 
Ovitek je vaše pametno zavarovanje pametnega telefona.

 
3. Praske so velik ''NE''
 
Nekateri pametni telefoni niso krhki koščki stekla - večina je narejena iz močne kovine ali plastike, steklo, ki ga uporabljajo, pa je še posebej ultra močno Gorilla (ali podobno) steklo. A tudi če vaš pametni telefon nikoli ne pade ali nanj stopite, zelo verjetno preživi veliko časa v žepu ali torbici, kjer bo opraskan do neprepoznavnosti. Razen, če imate na sebi ovitek ali kaljeno steklo.

 
4. Ovitek ščiti celoten pametni telefon
 
Ko izbirate ovitek za pametni telefon, izberite tistega z dvignjenimi robovi. Redne maske ščitijo vse dele vaše naprave, razen zaslona, ​​zato se pri padcu mobilnega telefona znova zanesete na srečo. Maske z dvignjenimi robovi ščitijo celoten pametni telefon, vključno z zaslonom. Ekipa Mrphonecase.si si je prizadevala, da bi svojo ponudbo opremila izključno z ovitki z dvignjenimi robovi. Konec koncev je vaš pametni telefon pravi mali čudež tehnologije, ki zahteva kakovostno in popolno zaščito.
 
 
5. Stroškov i Stroškov i Stroškov…
 
Seveda lahko znamke z blagovno znamko dosežejo ceno do 40,00 € ali več, vendar je ta cena precej nižja od cene novega zaslona, ​​drugega zlomljenega dela pametnega telefona ali celotnega pametnega telefona. Navsezadnje si privoščite ovitek za 6,50 kn, ki bo opravil približno enako delo kot zgoraj omenjena blagovna znamka.
 
6. Imam starejši model mobilnega telefona
 
Morda se vam zdi, da na starejši model mobilnega telefona ni smiselno nanašati ovitek, saj je vseeno, če se pokvari, gre za starejši model. Toda ovitek dela več ​ kot da le ščiti telefon, polepša ga in lahko skrije dejstvo, da še vedno uporabljate originalni Galaxy S4. ;) Na vašo srečo je ponudba mrphonecase.si tako široka, da vključuje tudi opremo za starejše modele mobilnih telefonov.
 
7. Kjer ste, tam je vaš pametni telefon
 
Dobesedno je z vami 0-24h. Tudi tam, kjer ne bi smelo biti, na primer kopalnica ali odhod na zmenek. Tudi če niste naravno nespreten človek, je malo verjetno, da naprava, ki preživi 24 ur na dan z vami, nikoli ne bo slučajno padla.
   
8. Ovitek naredi vaš pametni telefon edinstven
 
Imate najnovejši pametni telefon, ki je pravkar izšel? Ugani kaj? Vsi ostali so. Če na svoj mobilni telefon namestite ovitek ali etui, ne boste samo pokazali svoje osebnosti, temveč boste lažje prepoznali svojo napravo.

   
Drznite si naročiti dodatno opremo za svoj mobilni telefon, saj boste le tako lahko v celoti izkusili vse, o čemer smo tu pisali. Ko bo želeni izdelek prispel na vaš naslov, ne boste nikoli več pomislili, kako ste svoj denar vrgli v veter. Zaljubili se boste v svoji novi ovitek in želeli svoj slog še dopolniti z novimi ovitki, etuiji ali kaljenim steklom.
 
Sharing is scaring, delite objavo - osrečite druge.
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava

Za vsa naročila

Hitra in varna dostava
Hitra in varna dostava

Hitra dostava v roku 3-5 delovnih dneh

Vaše zadovoljstvo je vedno na prvem mestu
Vaše zadovoljstvo je vedno na prvem mestu

100% varen in ugoden nakup iz vašega naslonjača